Pro.medicin har 40-års jubilæum

Publiceret: 26.10.2015

  

Pro.medicin.dk 40-års jubilæumslogo 

I efteråret 1975 blev det sidste punktum sat i det, der skulle være det første af mange lægemiddelkataloger; "Lægemiddelkataloget 1976". Det er nu 40 år siden.  

  

Siden 1976 er udkommet et katalog hvert år indtil 2010, da bogproduktionen blev indstillet - i alt 35 kataloger er blevet trykt.  

  

Stak af lægemiddelkataloger 

Lægemiddelkataloget 1976-2006, Medicin.dk 2007-2010 

  

  

Pro.medicin.dk i dag 

I dag er pro.medicin.dk udelukkende elektronisk via websitet pro.medicin.dkapps og som  integration med andre it-systemer. Pro.medicin.dk har i dag sammen med sin søsterside  Min.medicin.dk mere end 50 mio. sidevisninger om året (ca. 4.7 mio./mdr.) - et tal som stadigt er stigende. 

  

På websitet markerer vi jubilæet med det fine jubilæumsikon, som vil ligge på sitet året ud.  

Pro.medicin.dk 40 års jubilæumslogo 

  

Nyt pro.medicin.dk - website på vej 

Som du måske bemærker, ser logoet lidt anderledes, ud end det plejer, altså udover det med de 40 år. "Pro.medicin" er rejst op og ".dk" er fjernet i logoet. Logoændringen er en del af en generel opfriskning og optimering af sitet. Inden længe vil pro.medicin.dk blive mere mobilvenligt, lyst og overskueligt. Der ændres ikke i den gode, hurtige søgefunktion og den generelle struktur ændres heller ikke. 

  

Vi orienterer om det, når vi er tæt på, at det nye site lanceres, men indtil da er her en lille forsmag på, hvordan en præparatbeskrivelse kommer til at se ud: 

  

Panodil, nyt site 

  

Du er velkommen til at skrive til os på kontakt@medicin.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.